Κλήρωση Nissan Micra


ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ NISSAN MICRA ΑΞΙΑΣ 16.000 €!!!

Η "ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ Ι Ν.Ε." θέλοντας να ευχαριστήσει θερμά το επιβατικό της κοινό για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πλοίο μας, Ε/Γ Δ/Ρ "ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ", διοργανώνει μεγάλη κλήρωση ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου NISSAN MICRA, χρώματος πορτοκαλί, αξίας 16.000 €.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς από τα εκδοτήρια εισιτηρίων ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΟΥΒΑΛΑΣ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ καθώς και εντός του πλοίου μας.

ΤΙΜΗ ΛΑΧΝΟΥ: 3€

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Με 10 λαχνούς, κερδίζετε δώρο 1 εισιτήριο με προορισμό της επιλογής σας.
Με 5 εισιτήρια ανεξαρτήτως προορισμού, κερδίζετε δώρο 1 λαχνό.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί επί του πλοίου μας στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 με το πέρας των δρομολογίων του, παρουσία συμβολαιογράφου.ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση της εταιρίας με την επωνυμία  «ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ I ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση της "ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ Ι Ν.Ε." έχουν όλοι όσοι κατέχουν λαχνούς, είναι κάτοικοι Ελλάδας και είναι άνω των 18 ετών.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή στην κλήρωση, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κατέχει λαχνούς είτε από αγορά αυτών είτε υπό την μορφή ανταλλαγής λόγω της αγοράς εισιτηρίων (ανά 5 εισιτήρια 1 λαχνός).

Αρχής γενομένης από 19/06/2018 έως 07/09/2018.

Κάθε πρόσωπο ή εταιρεία δικαιούται να συμμετάσχει στην κλήρωση δια πολλαπλών λαχνών εφόσον έχουν αγοραστεί ή έχουν κερδίσει με την αγορά εισιτηρίων. Οι λαχνοί θα συγκεντρώνονται σε 3 κάλπες, μια στο κιόσκι του Πειραιά, μία στο κιόσκι της Σουβάλας, μία στο κιόσκι της Αγίας Μαρίνας και οπουδήποτε αλλού κρίνει σκόπιμο η εταιρεία.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με το πέρας των δρομολογίων του πλοίου μας στις 07/09/2018 χωρίς συγκεκριμένο αριθμό λαχνών. Η κλήρωση θα γίνει επί του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη 8) , ή όπου αλλού αποφασίσει η εταιρεία, π.χ. κεντρικά γραφεία εταιρείας κ.λ.π. Η κλήρωση θα διενεργείται ενώπιον εκπροσώπου της εταιρείας και εφόσον αυτή διενεργείται στον Πειραιά ενώπιον της Συμβολαιογράφου Αθηνών Αγγελικής Καραμάνη-Λούπη.

Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει και το όνομα του το οποίο θα έχει αναγράφει στον λαχνό. Το όνομα θα ανακοινωθεί στο site της εταιρείας και στα κάτωθι έντυπα, πχ εφημερίδες. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του το αυτοκίνητο θα παραμείνει στο πάρκινγκ της εταιρείας και σε δέκα (10) εργάσιμες μέρες θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση, στα γραφεία της εταιρείας.

Το αυτοκίνητο που θα κληρωθεί θα είναι ένα ολοκαίνουργιο Nissan Micra, χρώματος πορτοκαλί. Ο τυχερός θα το παραλάβει από τα γραφεία της εταιρείας ή όπου αλλού η εταιρεία ορίσει.

Διευκρινίζεται ότι τον τυχερό θα βαρύνουν τα τέλη ταξινόμησης καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Το δικαίωμα δεν εκχωρείται, το δώρο είναι προσωπικό. Δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται με χρήματα, ούτε ανταλλάσσεται με άλλο είδος.

Η "ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ Ι Ν.Ε." διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή και να μεταδώσει οπτικοακουστικό υλικό από την κλήρωση και την παράδοση του δώρου στον νικητή για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο νικητής με την συμμετοχή του στην παρούσα ενέργεια συναινεί ανεπιφύλακτα στην χρήση του ονόματος του και της εικόνας του για διαφημιστικούς σκοπούς, κατά τα ανωτέρω, χωρίς καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Οι παρόντες όροι έχουν κατατεθεί στην Συμβολαιογράφο Αθηνών Αγγελική Καραμάνη – Λούπη και βρίσκονται αναρτημένοι στο site της εταιρείας καθώς και στο πίσω μέρος των λαχνών συμμετοχής.

Η εταιρεία "ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ Ι Ν.Ε." δικαιούται να μεταβάλει τους όρους της κλήρωσης κατά την κρίση της. Η μεταβολή θα ανακοινωθεί στο site της εταιρείας porthmeiaki1ne@gmail.com.

Η εταιρεία "ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ Ι Ν.Ε." θα δημιουργήσει αρχείο με την έννοια του Ν.2472/1997 όπως ισχύει, με σκοπό την πραγματοποίηση της κλήρωσης. Η τήρηση του αρχείου θα γίνει σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις του Ν.2472/97 όπως ισχύει και τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα παραμείνουν απόρρητα και θα διατηρηθούν μόνο μέχρι το τέλος της κληρώσης και για κανέναν άλλο λόγο εκτός αυτού.

Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
facebook_page_plugin